De crew binnen ons bedrijf

Jij helpt met het zetten van de zeilen, het opschieten van de trossen & lijnen, maar ook ons zeilschip op de juiste koers houden!

Want... de belangrijkste crew aan boord van de Abel Tasman BEN JIJ!

Het geeft niks als je nog nooit eerder gevaren of gezeild hebt, enthousiasme is voldoende. De vaste bemanning zal je alles bijbrengen wat je nodig hebt om je een echte zeevaarder te voelen! Als trainee op ons zeilschip, worden je alle nautische vaardigheden bijgebracht. Door middel van het volgen van een SPS-trainingsprogramma zul je aan het eind van je reis versteld staan van je eigen kunnen!

Met wie heb je te maken als je bij ons komt varen

Abel Tasman - Jeroen
Jeroen - Kapitein
Jeroen is de Kapitein. Hij heeft jarenlang ervaring in de chartervaart en beschikt over de juiste documenten die je nodig hebt, om Kapitein op een zeegaand zeilschip te zijn. Hij geeft je graag antwoorden op alle nautische vragen, maar zal je vooral zèlf laten ervaren hoe het is om met ons schip te zeilen.
Abel Tasman - Joost
Joost - inval Kapitein
Joost is al een bekende aan boord voor velen. Hij heeft het afgelopen seizoen een aantal reizen van Jeroen overgenomen en zal dit ook tijdens het vaarseizoen 2018 weer doen. Joost heeft veel ervaring en door zijn kalme, maar enthousiaste houding is hij geliefd bij velen.
Abel Tasman - Joshua
Joshua - Stuurman
Joshua is dit seizoen stuurman aan boord van de Abel Tasman. Hij heeft ervaring opgedaan bij verschillende collega’s en in diverse vaargebieden. Joshua is jong, handig en enthousiast!.
Abel Tasman - Ingrid
Ingrid - Bootsman (vrouw)
Ingrid is een deel van het vaarseizoen 2017 aan boord van de Abel Tasman geweest. In 2018 komt deze enthousiaste dame het gehele seizoen bij ons varen. Laat je meeslepen in haar passie voor het zeilen en alles wat daar bij komt kijken.
Abel Tasman - René
René - Kok
René kookt ook dit seizoen tijdens vele meerdaagse reizen voor ons. Hij heeft veel ervaring in de keuken èn op schepen en wordt gelukkig nooit zeeziek, zodat er ook bij stevige zeegang een lekkere maaltijd klaar staat!
Abel Tasman - Marian
Marian - Manager
Marian is vliegende keep. Behalve manager en gastvrouw, zal ze aan boord inspringen waar nodig is. Maar ze werkt vooral 'achter de schermen' om er voor te zorgen dat alles goed geregeld is voor jouw vakantie. Voor alle praktische en administratieve zaken kun je bij haar terecht.
Abel Tasman - Stijn
Stijn - Leerling Kapitein
Stijn is "Kapistijn". Deze jongeman van 16 jaar oud weet precies hoe het er aan toe gaat in de zeilvaart. Hij kan de Abel Tasman wegvaren en aanleggen, en weet hoe de zeilen getrimd moeten worden. Stijn kan ook goed de rubberboot besturen, maar is ook dikwijls met de vishengel in de weer.
Abel Tasman - Lobke
Lobke - Lichtmatroos
Lobke is 14 Jaar oud en iedereen zou als een Leonardo DiCaprio met Lobke op de voorplecht willen staan. Als je haar niet aan dek ziet, kijk dan maar eens omhoog, ze kan als een aapje op de giek of in de mast klimmen!
Abel Tasman - Susan
Susan - Medewerker Binnendienst
Susan zorgt er -samen met Marian- voor, dat alles rondom op orde is, zodat jij lekker onbezorgd van je zeilvakantie kunt genieten.