Over ons

'Palaver vof' is de bedrijfsnaam van Marian Ververda en Jeroen Postuma. In 2004 hebben wij tweemastschoener Abel Tasman gekocht.

Marian Ververda en Jeroen Postuma

Wij zetten ons er samen voor in om er voor te zorgen dat u een fantastische belevenis hebt aan boord van ons zeilschip!

We zijn samen verantwoordelijk voor het schip, maar daarnaast hebben we een duidelijke taakverdeling. Jeroen is Kapitein en in het zomerseizoen dagelijks aan boord te vinden. Als Kapitein/eigenaar zorgt hij er ook voor dat het schip altijd vaarklaar is. Hij draagt als Kapitein de verantwoording voor alle opvarenden aan boord van de Abel Tasman. Vanaf november leidt Jeroen het winterwerk aan boord en zorgt er voor dat de jaarlijkse scheepskeuring goed verloopt.

 

Marian is vooral in Kampen op ons kantoor werkzaam en tijdens het vaarseizoen deels aan boord. Zij zorgt er voor dat 'achter de schermen' alles geregeld is. Vanaf uw boeking tot aan uw kopje koffie aan boord en alles daar tussen in. Daarnaast is er ontzettend veel administratie (onder andere door Europese regelgeving) te doen, om er voor te zorgen dat de Abel Tasman -met u aan boord- op de Noord- en Oostzee mag varen.

 

Onze kinderen Stijn en Lobke zijn opgegroeid aan boord van de Abel Tasman en voelen zich aan boord echt 'als een vis in het water'. Zij zijn de laatste jaren alleen nog maar tijdens hun schoolvakanties aan boord, maar de Abel Tasman blijft altijd hun thuis.

Zakelijke informatie

'Palaver vof' is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 05074954.

Ons BTW nummer is NL813804115B01.