Weekend zeilen DEENSE ZUIDZEE

Wil je er eens een heerlijk tussenuit... kom dan een weekendje ontspannen aan boord van zeilschip Abel Tasman!  
Je hebt maar weinig nodig, goede zin is (bijna) voldoende. 


Na je eerste nacht aan boord en een lekker ontbijt, worden zaterdagochtend de trossen losgegooid. De zeilen worden gezet en we gaan op koers liggen. Een ieder die wil kan zelf ons 40 meter lange zeilschip besturen! De tijd vliegt voorbij, maar toch gaat alles lekker langzaam... Deze compleet verzorgde zeilbelevenis is ook ideaal voor families!

Lees meer
€ 325,00
Direct boeken
Bekijk onze foto's
Weekend zeilen DEENSE ZUIDZEE

Op dit moment is het schip vol. Bekijk onze gerelateerde reizen voor goede alternatieven.

Omschrijving

Details

WEEKEND ZEILEN 

  • vrijdag 19 mei vanaf 20 uur tot en met zondag 21 mei om 17 uur
  • Afvaarthaven Kiel, Kiellinie D2
  • Een bed in een tweepersoonshut is € 325,- per persoon. Voor een eenpersoonshut vragen we een toeslag van 50% (maximaal 3 eenpersoonshutten beschikbaar.
  • Er is een boordkas van € 47,50 per persoon voor havengelden, eindschoonmaak, de nodige motoruren en andere scheepskosten (uitsluitend contant aan boord te betalen).
  • Kinderen tot 12 jaar krijgen korting op de scheepshuur en op de boordkas. Neem contact met ons op voor een passende gezinsofferte. 
  • Je organiseert zelf en op eigen kosten de reis naar en van Kiel. Kiel heeft een treinstation. Als je tijdig online via de Deutsche Bahn boekt, heb je kans een treinticket te kunnen kopen met een sterk gereduceerd tarief.
  • De planning van deze reis is afhankelijk van de windsterkte en -richting. De Kapitein heeft in alle gevallen de eindbeslissing.
Details

Details

reisduur Weekend
vertrekhaven Kiel
aankomsthaven Kiel
zeil- en navigatietraining Ja
veiligheidsinstructies Ja
zeilervaring vereist Nee
inclusief maaltijden Ja
opgemaakte bedden Ja
handdoekenpakket Ja
douche in hut Ja
voorovernachting Nee
na-overnachting Nee
Maand Mei
Periode 19 - 21 mei 2017
Reviews

TEKORT...

ach,
hadden we nu maar een langere reis geboekt!
Maar...
we hebben even 'gesnuffeld' en komen ALLEMAAL voor een langere reis terug.
Jullie zijn nog niet van ons af ;-) - individuelen weekend Kiel-Kiel Schrijf zelf een review
Er zijn 0 tickets beschikbaar

TEKORT...

ach,
hadden we nu maar een langere reis geboekt!
Maar...
we hebben even 'gesnuffeld' en komen ALLEMAAL voor een langere reis terug.
Jullie zijn nog niet van ons af ;-) - individuelen weekend Kiel-Kiel Schrijf zelf een review
Extra informatie
Welkom aan boord!

Vrijdagavond kom je op eigen gelegenheid tussen 20 en 21 uur in Kiel aan boord van ons zeilschip Abel Tasman. Nadat je je bagage hebt weggeruimd, is het de hoogste tijd om met je reisgenoten en de nautische bemanning kennis te maken. Voor de inwendige mens is uiteraard gezorgd. 
Nadat de crew enkele boordregels heeft uitgelegd, wordt het weerbericht met elkaar besproken en de mogelijke reisroute gepland. De rest van de avond kun je doen wat je wilt, gezellig aan boord blijven of het nachtleven van Kiel ontdekken...

 

Je wordt onderdeel van de Abel Tasman Crew

Op het voordek krijg je van de bootsman voor vertrek nog een veiligheids- en zeiltraining, waar je oa de namen van de zeilen en hun functie leert kennen. Ook leer je enkele knopen welke op een zeilschip als de Abel Tasman gebruikt worden. 
Daarna is het tijd om het geleerde uit te voeren: de zeilen worden gezet, we gaan op koers en de motor gaat uit! Een ieder die wil kan het schip besturen en de Kapitein legt uit hoe de posities in de kaart worden geschreven. 
Ondertussen wordt -samen met de keukendienst- in de kombuis de middagmaaltijd voorbereid.

 

De planning

Na je eerste nacht aan boord en een lekker ontbijt, worden tegen 10 uur de trossen losgegooid. 
Ergens in de late namiddag lopen we een haven aan. We weten van tevoren niet precies waar we uitkomen, maar het zal waarschijnlijk een van de Deense havens Marstal of Sønderborg zijn. Het kan zijn dat we bij mooi weer onderweg een prachtige ankerbocht uitzoeken, waar we kunnen zwemmen, vissen en/of barbecueën. De tijd vliegt voorbij, maar toch gaat alles lekker langzaam... 

Als we in een haven liggen, is er voldoende gelegenheid om aan wal de benen te strekken of op het middendek een drankje te drinken. Er zijn diverse spelletjes aan boord en wie weet heeft iemand een muziekinstrument meegenomen.
Zondag in de namiddag lopen we Kiel weer aan. Je zult merken dat je je zo ontspannen voelt, dat het lijkt of je weken weg bent geweest…  

 

Volledig verzorgd, een compleet arrangement

Je wordt tijdens dit weekend heerlijk verwend aan boord van de Abel Tasman. Buiten de drie hoofdmaaltijden staat er altijd koffie/thee met iets lekkers, er is voldoende fruit en 's avonds zijn er volop snacks.

 

Tip

Kortom: pak je kans en kom uitwaaien aan boord van de Abel Tasman! 
Pure ontspanning door kleine inspanning…

 

Omdat de Abel Tasman een echt familieschip is, is dit weekend ook zeer geschikt voor gezinnen. Indien je kinderen jonger zijn dan 12 jaar, neem dan contact met ons op voor een passende gezinsofferte.

Catering service
Catering

Deze reis is met volpension, dus inclusief alle maaltijden (buffetvorm) en het drinken van koffie/thee, melk, softdrinks, bier, sapjes en wijn. 

Drankjes met een hoger alcoholpercentage zijn ook aan boord aanwezig en worden aan het einde van de reis per persoon en naar verbruik afgerekend. Eigen sterke drank meenemen is niet toegestaan.

 

Indien je speciale diëten hebt, moet je dit maximaal een maand voor afvaart aan ons doorgeven, zodat onze kok daar rekening mee kan houden.

Verzekeringsbrochure
Vaarverzekering

Je beslist zelf of je een vaar-verzekering af wilt sluiten.

Informeer eerst bij je eigen verzekeraar wat er voor deze reis wel/niet gedekt is.

 

Bij interesse aan een speciale vaarverzekering, kunt u hier uw  verzekeringsaanvraagformulier en betreffende voorwaarden downloaden. Het afsluiten van deze vaarvakantiepolis gaat -zonder tussenkomst van ons- direct naar de verzekeraar. 

Voorwaarden
Voorwaarden

Door onvoorziene omstandigheden kan deze reis door de rederij afgezegd worden. Je krijgt hierover persoonlijk bericht. Uiteraard krijg je je reeds betaalde bedrag meteen teruggestort en een korting op een aangeboden vervangende reis. 

 

Door deze reis te boeken, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van de BBZ/TCN.

 

Na verwerking van je boeking, ontvang je een mail via ism@abeltasman.de met de vraag om jezelf in te checken. Dit is verplicht en moet uiterlijk een week voor afvaart gedaan zijn. Check hiervoor ook regelmatig je spambox.

 

 

Soortgelijke reizen
close

Schrijf uw eigen review