DAG VAN DE ARBEID

LANG WEEKEND 


vrijdag 28 april 2023 (20 uur) - maandag 1 mei 2023 (17 uur)
afvaart- en aankomsthaven Eckernförde (D)
vanaf 346,50
inclusief volpension

Lees meer
€ 385,00
Direct boeken
lang weekend zeilen ABEL TASMAN lang weekend zeilen ABEL TASMAN lang weekend zeilen ABEL TASMAN lang weekend zeilen ABEL TASMAN lang weekend zeilen ABEL TASMAN lang weekend zeilen ABEL TASMAN lang weekend zeilen ABEL TASMAN lang weekend zeilen ABEL TASMAN lang weekend zeilen ABEL TASMAN lang weekend zeilen ABEL TASMAN lang weekend zeilen ABEL TASMAN lang weekend zeilen ABEL TASMAN lang weekend zeilen ABEL TASMAN lang weekend zeilen ABEL TASMAN
Bekijk onze foto's
DAG VAN DE ARBEID

Helaas is deze leuke reis volgeboekt...

Kijk rustig verder op onze site voor een andere zeilreis of stuur ons een bericht om je op de wachtlijst te plaatsen.

Omschrijving

Details

DAG VAN DE ARBEID 

  • vrijdag 28 april 2023 vanaf 20 uur tot en met maandag 1 mei 2023 om 17 uur
  • afvaart- en aankomsthaven Eckernförde (D)
  • in de brochure die je ca. een maand voor afvaart ontvangt, staat onder andere de precieze ligplek beschreven
  • een bed in een gedeelde hut kost € 385,- . Als je een hut voor jou alleen wilt, berekenen we 60% toeslag
  • er is een boordkas van € 77,50 per persoon voor havengelden, eindschoonmaak, de nodige motoruren en andere scheepskosten
  • kinderen tot 12 jaar krijgen korting op de scheepshuur en op de boordkas. Neem contact met ons op voor een passende gezinsofferte
  • je organiseert zelf en op eigen kosten de reis naar en van Eckernförde. Als je tijdig online via de Deutsche Bahn boekt, heb je kans een treinticket te kunnen kopen met een sterk gereduceerd tarief
  • de planning van deze reis is afhankelijk van de windsterkte en -richting
  • de Kapitein heeft in alle gevallen de eindbeslissing
Details

Details

reisduur lang weekend
vertrekhaven Eckernförde
aankomsthaven Eckernförde
zeil- en navigatietraining Ja
veiligheidsinstructies Ja
zeilervaring vereist Nee
inclusief maaltijden Ja
opgemaakte bedden Ja
handdoekenpakket Ja
douche in hut Ja
voorovernachting Nee
na-overnachting Nee
Maand april
Periode 28 april - 1 mei 2023
Reviews

tevreden

Alles was geweldig aan boord, en iedereen was tevreden.

- Fatemeh Reiservaring
Er zijn 0 tickets beschikbaar

Abel Tasman

tevreden

Alles was geweldig aan boord, en iedereen was tevreden.

- Fatemeh Reiservaring
Extra informatie

WELKOM AAN BOORD!

Dit lange weekend met de feestdag 'dag van de arbeid'  is dé ultieme kans om je vrije dagen nuttig te gebruiken voor een heerlijk weekend uitwaaien,
waarbij ontspanning door inspanning voorop staat! 

Vrijdagavond kom je in Eckernförde (Duitsland) aan boord van ons 40 meter lange zeegaande zeilschip
Nadat je eerst je bagage in je hut hebt gebracht, leer je onder het genot van een welkomstdrankje en wat snacks je reisgenoten en de nautische bemanning kennen. 
Als iedereen aan boord is, verteld de crew je de bijzonderheden en regels die gelden aan boord van deze zeilschoener. Ook wordt er aan de hand van het weerbericht een voorlopige reisroute besproken. De rest van de avond breng je naar eigen invulling aan boord, of in deze gezellige havenstad door. 

Indien Corona nog actueel is, ontvang je uiterlijk een maand voor afvaart meer informatie over de aan boord geldende maatregelen.

 

JE WORDT ONDERDEEL VAN DE ABEL TASMAN CREW

Voordat we zaterdag -na een lekker ontbijt- vertrekken, wordt op het voordek met de bootsvrouw de zeil- en veiligheidstraining gedaan. Hier worden onder andere de namen van de zeilen en de meest voorkomende knopen uitgelegd. Maar ook hoe te handelen in geval van noodsituaties. 
Zodra alles bekend is, is het tijd om de trossen los te gooien en de Eckernförde Bucht uit te varen! De zeilen worden gezet en het schip wordt op koers gelegd. 
Voor iedereen is er wat te doen: er mag gestuurd worden; posities in de kaart worden geschreven; het dek netjes maken of helpen in de kombuis met het voorbereiden van de lunch.  


We beslissen aan boord waar we naartoe gaan. Dit is onder andere afhankelijk van de wind en het tij. We nemen met de koersbespreking en doelbestemming altijd jullie wensen mee.

DE PLANNING 

Staan de zeilen eenmaal goed en is alles netjes weggeruimd, dan kun je ook een heerlijk windbeschut hoekje zoeken om je boek te lezen, muziek te luisteren of met je reisgenoten te kletsen. Voor ieder wat wils! Je hoeft je nergens druk om te maken en je begint langzaam te ontspannen. 

We beslissen aan boord waar we naartoe gaan. Dit is onder andere afhankelijk van de wind, maar we nemen met de koersbespreking en doelbestemming jullie wensen mee.

We zullen in deze dagen in ieder geval nog een haven aanlopen. Vanaf Eckernförde kunnen meerdere plaatsen in de Deense Zuidzee goed aangelopen worden. Afhankelijk van de wind kan dit een Deense haven zoals Marstal of Bagenkop zijn, maar ook de Duitse havenstad Kappeln is mogelijk. Maandagnamiddag lopen we Eckernförde weer aan en je zult merken, dat zowel je hoofd als je lijf heerlijk ontspannen zijn!   

 

VOLLEDIG VERZORGD, EEN COMPLEET ARRANGEMENT

Je wordt tijdens deze reis heerlijk verwend aan boord van de Abel Tasman.
Buiten de drie hoofdmaaltijden staat er altijd koffie/thee met iets lekkers, er is voldoende fruit en 's avonds zijn er wat kleine snacks. 

 

TIP

Omdat de Abel Tasman een echt familieschip is, is deze reis ook zeer geschikt voor gezinnen. 
Indien je kinderen jonger zijn dan 12 jaar, of als je vragen hieromtrent hebt, neem dan contact met ons op voor een passende gezinsofferte.

Lijkt het je leuk om meer zeilreizen deze zomer aan boord door te brengen, kijk dan ook bij onze overige zomerzeilreizen.
Kortom: gewoon mee varen en volop genieten van deze unieke zeilvakantie met volpension! 

Pak je kans en kom uitwaaien aan boord van de Abel Tasman! 
Pure ontspanning door kleine inspanning… 
 

Alles hierboven beschreven is onder voorbehoud. 
Onze zeilreizen zijn tevens wind- en weersafhankelijk.
We houden ons tevens aan de richtlijnen van het RIVM/RKI en aan het reisadvies van Buitenlandse Zaken. 

Catering service

CATERING

 

Deze reis is met volpension, dus inclusief alle maaltijden en het drinken van koffie/thee, melk, softdrinks, bier, sapjes en wijn. 

Drankjes met een hoger alcoholpercentage zijn ook aan boord aanwezig en worden aan het einde van de reis per persoon en naar verbruik afgerekend. 
Eigen sterke drank meenemen is niet toegestaan.

 

Indien je speciale diëten, allergieën of medicatie hebt, moet je dit (bij voorkeur gelijk bij je boeking, maar in ieder geval maximaal een maand voor afvaart) aan ons doorgeven, zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Meld het tevens bij aankomst aan boord bij de Kapitein, zodat eventuele onduidelijkheden besproken kunnen worden.


Ben je vegan of allergisch voor gluten, dan is het voor ons erg moeilijk om een groepsmaaltijd te bereiden. We vragen je in dat geval, om zelf levensmiddelen hier voor mee te nemen en onze kok te ondersteunen bij het bereiden van je maaltijd.

Verzekering

VERZEKERING

 

Informeer bij je eigen verzekeraar wat er voor deze reis wel/niet gedekt is en vul het eventueel tijdelijk aan.

De rederij is aangesloten bij VZR-Garant.


VZR Garant

Voorwaarden

VOORWAARDEN

 

Indien in verband met Covid-19, het Duitse ministerie reizen verbiedt, kan -als dit reisverbod in deze door jou geboekte reisperiode valt- kosteloos geannuleerd of doorgeschoven worden. Als de rederij gerechtigd is om te varen, maar jij besluit van je geboekte reis af te zien, zijn de AVP’s van toepassing.

Door overige onvoorziene omstandigheden kan deze reis door de rederij afgezegd worden. 
Je krijgt hierover persoonlijk bericht en een passende oplossing.

 

Door deze reis te boeken, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden Pakketreizen en met ons privacy beleid.

 

Na verwerking van je boeking ontvang je een mail via noreply@ismlite.net met de vraag om jezelf online in te checken
Dit is verplicht en moet uiterlijk een 2 weken voor afvaart gedaan zijn. 


Tevens is het verplicht om een geldig paspoort of ID-Bewijs mee te nemen.

 

Ongeveer een maand voor afvaart ontvang je van ons (per email) een brochure met meer informatie over deze reis en de precieze ligplek.

close

Reiservaring