DEENSE ZUIDZEE

WEEKEND 


vrijdag 27 mei 2022 (20 uur) - zondag 29 mei 2022 (17 uur)
afvaart- en aankomsthaven Kiel (D)
€ 270,- / 405,-
inclusief volpension


Lees meer
€ 270,00
Direct boeken
Weekend zeilen - ABEL TASMAN Weekend zeilen - ABEL TASMAN Weekend zeilen - ABEL TASMAN Weekend zeilen - ABEL TASMAN Weekend zeilen - ABEL TASMAN Weekend zeilen - ABEL TASMAN Weekend zeilen - ABEL TASMAN Weekend zeilen - ABEL TASMAN Weekend zeilen - ABEL TASMAN Weekend zeilen - ABEL TASMAN Weekend zeilen - ABEL TASMAN Weekend zeilen - ABEL TASMAN
Bekijk onze foto's
DEENSE ZUIDZEE

Helaas is deze leuke reis volgeboekt...

Kijk rustig verder op onze site voor een andere zeilreis of stuur ons een bericht om je op de wachtlijst te plaatsen.

Omschrijving

Details

DEENSE ZUIDZEE 

  • vrijdag 27 mei 2022 vanaf 20 uur tot en met zondag 29 mei 2022 om 17 uur
  • afvaart- en aankomsthaven Kiel (D)
  • in de brochure die je ca. een maand voor afvaart ontvangt, staat de precieze ligplek vermeld
  • een eenpersoonshut kost € 405,00
  • een bed in een gedeelde hut is  € 270,- per persoon 
  • er is een boordkas van € 55,00 per persoon voor havengelden, eindschoonmaak, de nodige motoruren en andere scheepskosten
  • kinderen tot 12 jaar krijgen korting op de scheepshuur en op de boordkas. Neem contact met ons op voor een passende gezinsofferte
  • je organiseert zelf en op eigen kosten de reis naar en van Kiel. Als je tijdig online via de Deutsche Bahn boekt, heb je kans een treinticket te kunnen kopen met een sterk gereduceerd tarief
  • de planning van deze reis is afhankelijk van het opgelegde reisadvies per land, de windsterkte en -richting
  • de Kapitein heeft in alle gevallen de eindbeslissing
Details

Details

reisduur weekend
vertrekhaven Kiel
aankomsthaven Kiel
zeil- en navigatietraining Ja
veiligheidsinstructies Ja
zeilervaring vereist Nee
inclusief maaltijden Ja
opgemaakte bedden Ja
handdoekenpakket Ja
douche in hut Ja
voorovernachting Nee
na-overnachting Nee
Maand mei
Periode 27 - 29 mei 2022
Reviews

heerlijk gevaren

Ik heb als Nederlander natuurlijk al vaker gevaren, maar dit weekend aan boord van de Abel Tasman was fantastisch. De bootsman heeft alles goed uitgelegd en veel vragen beantwoord. Het was prachtig zeilweer en het eten was heel lekker. Bovendien kon ik ook nog mijn Duits behoorlijk oppoetsen. Bedankt voor dit mooie weekend als onderdeel van mijn 2-weekse vakantie in Duitsland. - Hendrik Reiservaring
Er zijn 0 tickets beschikbaar

Abel Tasman

heerlijk gevaren

Ik heb als Nederlander natuurlijk al vaker gevaren, maar dit weekend aan boord van de Abel Tasman was fantastisch. De bootsman heeft alles goed uitgelegd en veel vragen beantwoord. Het was prachtig zeilweer en het eten was heel lekker. Bovendien kon ik ook nog mijn Duits behoorlijk oppoetsen. Bedankt voor dit mooie weekend als onderdeel van mijn 2-weekse vakantie in Duitsland. - Hendrik Reiservaring
Extra informatie

WELKOM AAN BOORD!

Vrijdagavond kom je op eigen gelegenheid tussen 20 en 21 uur in Kiel aan boord van ons 40 meter lange zeegaande zeilschip
Nadat je je bagage hebt weggeruimd, is het de hoogste tijd om met je reisgenoten en de nautische bemanning kennis te maken. Voor de inwendige mens is uiteraard gezorgd. Nadat de crew enkele boordregels heeft uitgelegd, wordt het weerbericht met elkaar besproken en de mogelijke reisroute gepland. 
De rest van de avond kun je doen wat je wilt, gezellig aan boord blijven, de stad in of even wandelen. 

Indien Covid nog actueel is, ontvang je uiterlijk een maand voor afvaart meer informatie over de aan boord geldende maatregelen.
Zie ook voor meer informatie het tabblad 'voorwaarden'. 

 

JE WORDT ONDERDEEL VAN DE ABEL TASMAN CREW

Voordat we zaterdag -na een lekker ontbijt- vertrekken, wordt op het voordek met de stuurman de zeil- en veiligheidstraining gedaan. 
Hier worden onder andere de namen van de zeilen en de meest voorkomende knopen uitgelegd. Maar ook hoe te handelen in geval van noodsituaties


Zodra alles bekend is, is het tijd om de trossen los te gooien en het Kieler Fjord uit te varen! De zeilen worden gezet en het schip wordt op koers gelegd. 
Voor iedereen is er wat te doen: er mag gestuurd worden; posities in de kaart worden geschreven; het dek netjes maken of helpen in de kombuis met het voorbereiden van de lunch.  

 

DE PLANNING 

Staan de zeilen eenmaal goed en is alles netjes weggeruimd, dan kun je ook een heerlijk windbeschut hoekje zoeken om je boek te lezen, muziek te luisteren of met je reisgenoten te kletsen. Voor ieder wat wils! Je hoeft je nergens druk om te maken en je begint langzaam te ontspannen. 

We zullen in dit weekend naast Kiel, in ieder geval nog een haven aanlopen. En als het zo uitkomt, kan het zijn dat we onderweg nog ankeren om te vissen, rubberboot te varen en/of te barbecueën. Afhankelijk van de wind zullen we in de namiddag een Duitse haven zoals Kappeln aanlopen, maar meestal wordt het een Deense haven zoals Marstal of Bagenkop. Dorpjes die de rustieke uitstraling hebben die Denemarken zo uniek maakt. Zondagnamiddag lopen we Kiel weer aan en je zult merken, dat zowel je hoofd als je lijf heerlijk ontspannen zijn!     

 

VOLLEDIG VERZORGD, EEN COMPLEET ARRANGEMENT

Je wordt tijdens deze reis heerlijk verwend aan boord van de Abel Tasman. 
Buiten de drie hoofdmaaltijden staat er altijd koffie/thee met iets lekkers, er is voldoende fruit en 's avonds zijn er volop snacks. 

 

TIP

Omdat de Abel Tasman een echt familieschip is, is dit weekend ook zeer geschikt voor gezinnen.
Indien je kinderen jonger zijn dan 12 jaar, neem dan contact met ons op voor een passende gezinsofferte.

Pak dus je kans en kom uitwaaien aan boord van de Abel Tasman! Pure ontspanning door kleine inspanning…  

Alles hierboven beschreven is onder voorbehoud. 
We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM/RKI en aan het reisadvies van Buitenlandse Zaken. 
Onze zeilreizen zijn tevens wind- en weersafhankelijk.
Catering service

CATERING

 

Deze reis is met volpension, dus inclusief alle maaltijden en het drinken van koffie/thee, melk, softdrinks, bier, sapjes en wijn. 

Drankjes met een hoger alcoholpercentage zijn ook aan boord aanwezig en worden aan het einde van de reis per persoon en naar verbruik afgerekend. 
Eigen sterke drank meenemen is niet toegestaan.

 

Indien je speciale diëten, allergieën of medicatie hebt, moet je dit (bij voorkeur gelijk bij je boeking, maar in ieder geval maximaal een maand voor afvaart) aan ons doorgeven, zodat wij daar rekening mee kunnen houden. 


Ben je vegan of allergisch voor gluten, dan is het voor ons erg moeilijk om een groepsmaaltijd te bereiden. We vragen je in dat geval, om zelf levensmiddelen hier voor mee te nemen en onze kok te ondersteunen bij het bereiden van je maaltijd.

Verzekering

VERZEKERING

 

Informeer bij je eigen verzekeraar wat er voor deze reis wel/niet gedekt is en vul het eventueel tijdelijk aan.

De rederij is aangesloten bij VZR-Garant.
VZR Garant

 

Voorwaarden

VOORWAARDEN

Indien in verband met Covid-19, het Duitse ministerie reizen verbiedt, kan -als dit reisverbod in deze door jou geboekte reisperiode valt- kosteloos geannuleerd of doorgeschoven worden. Als de rederij gerechtigd is om te varen, maar jij besluit van je geboekte reis af te zien, zijn de AVP’s van toepassing.

Door overige onvoorziene omstandigheden kan deze reis door de rederij afgezegd worden. 
Je krijgt hierover persoonlijk bericht en een passende oplossing.

 

Door deze reis te boeken, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden Pakketreizen en met ons privacy beleid.

 

Na verwerking van je boeking ontvang je een mail via noreply@ismlite.net met de vraag om jezelf online in te checken
Dit is verplicht en moet uiterlijk een 2 weken voor afvaart gedaan zijn. 
Tevens is het verplicht om een geldig paspoort of ID-Bewijs mee te nemen.

 

Ongeveer een maand voor afvaart ontvang je van ons (per email) een brochure met meer informatie over deze reis en de precieze ligplek.

close

Reiservaring