ONTDEKKINGSREIS

DIKKE WEEK


vrijdag 1 juli 2022 (20 uur) - zaterdag 9 juli 2022 (9.30 uur)
afvaart- en aankomsthaven Kiel (D)
845,- /  1.267,50 € 
inclusief volpensionCovid-19 & Abel Tasman

Lees meer
€ 845,00
Direct boeken
week zeilen ABEL TASMAN week zeilen ABEL TASMAN week zeilen ABEL TASMAN week zeilen ABEL TASMAN week zeilen ABEL TASMAN week zeilen ABEL TASMAN week zeilen ABEL TASMAN week zeilen ABEL TASMAN week zeilen ABEL TASMAN week zeilen ABEL TASMAN week zeilen ABEL TASMAN week zeilen ABEL TASMAN week zeilen ABEL TASMAN week zeilen ABEL TASMAN week zeilen ABEL TASMAN week zeilen ABEL TASMAN week zeilen ABEL TASMAN
Bekijk onze foto's
ONTDEKKINGSREIS

Helaas is deze leuke reis volgeboekt...

Kijk rustig verder op onze site voor een andere zeilreis of stuur ons een bericht om je op de wachtlijst te plaatsen.

Omschrijving

Details

ONTDEKKINGSREIS DENEMARKEN

  • vrijdag 1 juli 2022 vanaf 20 uur tot en met zaterdag 9 juli 2022 om 9.30 uur
  • afvaart- en aankomsthaven Kiel (D)
  • in de brochure die je ca. een maand voor afvaart ontvangt, staat de precieze ligplek vermeld
  • een eenpersoonshut kost € 1.267,50. Wil je een bed in een gedeelde hut, dan betaal je € 845,- per persoon 
  • er is een boordkas van € 170,00 per persoon voor havengelden, eindschoonmaak, de nodige motoruren en andere scheepskosten
  • kinderen tot 12 jaar krijgen korting op de scheepshuur en op de boordkas. Neem contact met ons op voor een passende gezinsofferte
  • je organiseert zelf en op eigen kosten de reis naar en van Kiel. Als je tijdig online via de Deutsche Bahn boekt, heb je kans een treinticket te kunnen kopen met een sterk gereduceerd tarief
  • de planning van deze reis is afhankelijk van het opgelegde reisadvies per land, de windsterkte en -richting
  • de Kapitein heeft in alle gevallen de eindbeslissing
  • deze reis is zeer goed te combineren met de voorgaande onthaastings-zeilreis of de volgende zeilreis week Oostzee

Details

Details

reisduur 8 dagen
vertrekhaven Kiel
aankomsthaven Kiel
zeil- en navigatietraining Ja
veiligheidsinstructies Ja
zeilervaring vereist Nee
inclusief maaltijden Ja
opgemaakte bedden Ja
handdoekenpakket Ja
douche in hut Ja
voorovernachting Nee
na-overnachting Nee
Maand juli
Periode 1 juli - 9 juli 2022
Reviews

geweldig

... het was zoals altijd weer geweldig bij jullie aan boord! - Tiark Reiservaring
Er zijn 0 tickets beschikbaar

Abel Tasman

geweldig

... het was zoals altijd weer geweldig bij jullie aan boord! - Tiark Reiservaring
Extra informatie

WELKOM AAN BOORD!

We hebben deze reis acht dagen de tijd om Denemarken te ontdekken! Daar zal ongetwijfeld een 'rondje Fyn’ in voorkomen. Maar in welke richting we dit Deense rozeneiland om zullen varen, beslist uiteindelijk de wind!

De nautische bemanning zal je het een en ander hierover vertellen, wanneer je vrijdagavond aan boord bent gekomen, je bagage naar je hut hebt gebracht en kennis gemaakt hebt met je reisgenoten. Behalve het bespreken van de mogelijke reisroute, wordt het weerbericht en de regels aan boord van ons uit 1913-stammende zeilschip besproken. 

Indien de Covid-pandemie nog actueel is, ontvang je uiterlijk een maand voor afvaart meer informatie over de aan boord geldende maatregelen.
Zie voor meer informatie ook het tabblad 'voorwaarden'. 

 

JE WORDT ONDERDEEL VAN DE ABEL TASMAN-CREW

Voordat we zaterdag -na een lekker ontbijt- vertrekken, wordt op het voordek met de stuurman de zeil- en veiligheidstraining gedaan. 
Hier worden onder andere de namen van de zeilen en de meest voorkomende knopen uitgelegd. Maar ook hoe te handelen in geval van noodsituaties


Zodra alles bekend is, is het tijd om de trossen los te gooien en het Kieler Fjord uit te varen! De zeilen worden gezet en het schip wordt op koers gelegd. 
Voor iedereen is er wat te doen: er mag gestuurd worden; posities in de kaart worden geschreven; het dek netjes maken of helpen in de kombuis met het voorbereiden van de lunch.  

 

DE PLANNING

Staan de zeilen eenmaal goed en is alles netjes weggeruimd, dan kun je ook een heerlijk windbeschut hoekje zoeken om je boek te lezen, muziek te luisteren of met je reisgenoten te kletsen. Voor ieder wat wils! Je hoeft je nergens druk om te maken en je begint langzaam te ontspannen. 

Naast een aantal 'steden' zullen we ook zeer kleine havens aanlopen. De Deense eilanden zijn prachtig, rustig, kleurrijk en bovenal vriendelijk. Er zijn volop mogelijkheden in de Denemarken; bijzondere vaarwateren, idyllische havens en prachtige ankerbochten. Er zullen kortere zeildagen tussen zitten, waardoor je volop gelegenheid hebt om het Scandinavische leven te ervaren, maar er zullen ook langere dagen bij zijn, wat de zeilfanaten onder ons weer geweldig zullen vinden. Als het weer het toelaat, kan er volop gezwommen, gesupt of rubberboot gevaren worden. 

Elke namiddag of avond wordt er een haven aangelopen, waarbij er voldoende tijd is om bijvoorbeeld een wandeling te maken. Maar mochten we een mooie ankerbocht zien, dan blijven we heerlijk rustig daar liggen, bekijken de sterren en genieten we van de geluiden die de natuur ons geeft of van elkaars gezelschap. Uiteraard varen we deze zeilreis nog onder de Grote Beltbrug door, de brug die de eilanden Fyn en Sjælland met elkaar verbind. Een waar fotomomentje!
Als de wind ons gunstig gezind is, is het misschien mogelijk om de noordelijk gelegen eilanden Anholt of Læsø aan te lopen.

Kortom, genoeg ideeën om een fantastische ontdekkingsreis te maken! En onderweg heb je zelfs grote kans om bruinvissen en zeehonden te 'spotten'. 
Mocht je toe zijn aan een week je hoofd leegmaken, dan kom je volop aan je trekken. Neem voldoende boeken en zonnebrandcrème mee, er zijn aan boord heerlijke plekjes om te ontspannen! Heb je behoefte aan een langere zeilvakantie, kijk dan ook even naar onze vervolgreizen.

VOLLEDIG VERZORGD, EEN COMPLEET ARRANGEMENT

Je wordt tijdens deze reis heerlijk verwend aan boord van de Abel Tasman. 
Buiten de drie hoofdmaaltijden staat er altijd koffie/thee met iets lekkers, er is voldoende fruit en 's avonds zijn er volop snacks.

 

TIP

Omdat de Abel Tasman een echt familieschip is, is deze reis ook zeer geschikt voor gezinnen. 
Indien je kinderen jonger zijn dan 12 jaar, neem dan contact met ons op voor een passende gezinsofferte.

Pak dus je kans en kom uitwaaien aan boord van de Abel Tasman! Pure ontspanning door kleine inspanning…  

Alles hierboven beschreven is onder voorbehoud. 
We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM/RKI en aan het reisadvies van Buitenlandse Zaken. 
Onze zeilreizen zijn tevens wind- en weersafhankelijk.

Catering service

CATERING

 

Deze reis is met volpension, dus inclusief alle maaltijden en het drinken van koffie/thee, melk, softdrinks, bier, sapjes en wijn. 

Drankjes met een hoger alcoholpercentage zijn ook aan boord aanwezig en worden aan het einde van de reis per persoon en naar verbruik afgerekend. 
Eigen sterke drank meenemen is niet toegestaan.

 

Indien je speciale diëten, allergieën of medicatie hebt, moet je dit (bij voorkeur gelijk bij je boeking, maar in ieder geval maximaal een maand voor afvaart) aan ons doorgeven, zodat wij daar rekening mee kunnen houden. 


Ben je vegan of allergisch voor gluten, dan is het voor ons erg moeilijk om een groepsmaaltijd te bereiden. We vragen je in dat geval, om zelf levensmiddelen hier voor mee te nemen en onze kok te ondersteunen bij het bereiden van je maaltijd.

Verzekering

VERZEKERING

 

Informeer bij je eigen verzekeraar wat er voor deze reis wel/niet gedekt is en vul het eventueel tijdelijk aan.

De rederij is aangesloten bij VZR-Garant.
VZR Garant

Voorwaarden

VOORWAARDEN 

Indien in verband met Covid-19, het Duitse ministerie reizen verbiedt, kan -als dit reisverbod in deze door jou geboekte reisperiode valt- kosteloos geannuleerd of doorgeschoven worden. Als de rederij gerechtigd is om te varen, maar jij besluit van je geboekte reis af te zien, zijn de AVP’s van toepassing.

Door overige onvoorziene omstandigheden kan deze reis door de rederij afgezegd worden. 
Je krijgt hierover persoonlijk bericht en een passende oplossing.

 

Door deze reis te boeken, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden Pakketreizen en met ons privacy beleid.

 

Na verwerking van je boeking ontvang je een mail via noreply@ismlite.net met de vraag om jezelf online in te checken
Dit is verplicht en moet uiterlijk een 2 weken voor afvaart gedaan zijn. 
Tevens is het verplicht om een geldig paspoort of ID-Bewijs mee te nemen.

 

Ongeveer een maand voor afvaart ontvang je van ons (per email) een brochure met meer informatie over deze reis en de precieze ligplek.

close

Reiservaring