De juiste koers varen binnen uw bedrijf

Wilt u graag met een select gezelschap ons volledige schip tot uw beschikking hebben?
Boek dan de gehele Abel Tasman!

Maak voor een bedrijfsuitje, teambuilding of presentatie gebruik van de speciale ambiance die zeilschip Abel Tasman u biedt. Uw verblijf is volledig op maat en diverse mogelijkheden zijn bespreekbaar.


In het dagverblijf vindt u 4 ruime tafels met voldoende zitgelegenheid en een bar. Tevens beschikken wij over een breedbeeldtelevisie. Door uw laptop hierop aan te sluiten, maakt u gebruik van een zeer bijzondere vergaderlocatie of teambuildruimte!

Dagtocht

U kunt bijvoorbeeld uw relaties en/of medewerkers uitnodigen voor een ontspannen dag tijdens een van de Duitse nautische Sails. Met maximaal 60 personen uitwaaien en zeilen, onder het genot van een drankje en een culinair hoogstandje. Naast de nodige gesprekken, is er volop ruimte voor samenwerken op een manier die u niet gewend bent, maar uw relaties volop ten goede zal komen. U kunt deze dag ook combineren met een bedrijfspresentatie. Tijdens het ochtend- of middagdeel wonen (een deel van) uw gasten een workshop van een door u uitgenodigde spreker bij. Voor de gasten die deze workshop niet bijwonen, gaat buiten het nautische programma gewoon door. Op deze pagina vindt u uitgebreide informatie over een dagtocht bij een Sail.

Bedrijfsuitje van 3 dagen

U komt met 10 tot 16 personen, voor een teambuilding van drie dagen en twee nachten aan boord van zeilschip Abel Tasman. U heeft een eigen hut met douche tot uw beschikking. Tijdens deze dagen wordt er natuurlijk gezeild en heeft u volop de tijd om met uw medewerkers / relaties te vergaderen of aan presentaties te werken. Onze bijzondere locatie draagt ruimschoots bij aan een bijzonder goede teamsfeer. U leert uw naasten op een geheel andere manier kennen, wat uiteraard bijdraagt aan een prettige samenwerking in de toekomst. Deze dagen zijn tot in de puntjes verzorgd. Van het ontbijt tot aan de avondsnack, van uw kop koffie tot aan de vrije-tijds-borrel. Op deze pagina vindt u uitgebreide informatie over een meerdaags bedrijfsuitje.

Contactformulier

Onze offertes worden volledig op maat geschreven. Maak in ons contactformulier uw wensen kenbaar en u ontvangt binnen een werkdag een reactie van ons.