Weekend varen Abel Tasman

Wilt u graag met een select gezelschap het volledige schip voor een weekend tot uw beschikking hebben?
Boek dan de gehele Abel Tasman! 


Onze ambiance aan boord leent zich uitstekend voor een weekendje weg met vrienden, familie of collega's. De mogelijkheden die de Abel Tasman u biedt zijn zeer uitgebreid. 

Lees meer

Prijs op aanvraag

Aanvraag doen
Bekijk onze foto's
Weekend varen Abel Tasman

Wilt u een geheel vrijblijvende offerte voor een weekend varen aan boord van zeilschip Abel Tasman? 

 

Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. U ontvangt daarna binnen een werkdag een offerte op maat van ons. 

Als dit nog niet precies bekend is, kunt u dan een benadering aangeven?

Vul hier de gegevens van de hoofdboeker in.
De overige velden mogen ingevuld worden, maar zijn niet verplicht.

* Verplichte velden

Product formulieren laden...

€ 0,00
Omschrijving

Details

WEEKEND VAREN 

  • Tijdsbestek: vrijdagavond vanaf 20 uur tot en met zondagmiddag 17 uur.
  • Af-en aankomsthaven: Kiel of Rostock, overige havens zijn in overleg mogelijk.
  • Inclusief: crew, compleet opgemaakte bedden, 1 motoruur per dag.
  • Exclusief: havengelden, extra motoruren, catering en eindschoonmaak.
  • Catering: in samenspraak is volpension of zelfverzorging mogelijk. Zie ook hieronder het tabblad 'catering'.
Details

Details

reisduur weekend
vertrekhaven Conform afspraak
zeil- en navigatietraining Ja
veiligheidsinstructies Ja
zeilervaring vereist Nee
inclusief maaltijden Ja
opgemaakte bedden Ja
handdoekenpakket Ja
douche in hut Ja
Reviews

WEEKEND 'HELEMAAL WEG'!

Beste Jeroen, Marian, Stijn & Lobke,
Zeilen, slapen, rummicubben, zwemmen, klimmen, vissen, bbq'en, rubberboot varen, zonnen, niet springen en rennen aan dek, veel genieten.
Kortom.... wij hebben een topweekend gehad! Bedankt daarvoor. - Marjo, Nelleke en de rest... Reiservaring
Er zijn 0 tickets beschikbaar

Abel Tasman

WEEKEND 'HELEMAAL WEG'!

Beste Jeroen, Marian, Stijn & Lobke,
Zeilen, slapen, rummicubben, zwemmen, klimmen, vissen, bbq'en, rubberboot varen, zonnen, niet springen en rennen aan dek, veel genieten.
Kortom.... wij hebben een topweekend gehad! Bedankt daarvoor. - Marjo, Nelleke en de rest... Reiservaring
Extra informatie
Een weekendje uitwaaien...

begint vrijdagavond vanaf 20 uur aan boord van zeilschip Abel Tasman!

 

Ervaringsverhaal:  

"Ik kom in Kiel aan boord van de Abel Tasman, loop eerst naar mijn hut, leg daarna onder andere mijn IPod in het dagverblijf en tap eerst een lekker biertje. Dat heb ik na een week hard werken wel verdiend. Gelukkig staan de levensmiddelen die we besteld hebben al aan boord. Dat scheelt ons enorm veel tijd, die we beter aan dit weekendje weg kunnen besteden. Langzaamaan druppelen mijn vrienden ook binnen. Een aantal van hen heb ik veel te lang niet meer gezien. Dit weekend leent zich er prachtig voor om weer eens even lekker bij te kletsen! Ondertussen is de crew ook bij ons aangeschoven en nadat we over (veiligheids-)regels aan boord hebben gepraat, bespreken we het weerbericht. Samen besluiten we om dit weekend naar Denemarken te zeilen en zullen we morgen de Deense haven Marstal proberen aan te lopen.

 

Zaterdagochtend om 8 uur zitten we aan het ontbijt. Dat valt niet voor iedereen mee, aangezien het gisteravond toch erg gezellig was en we door zijn gegaan tot in de vroege uurtjes... Tegen tienen varen we de haven uit en na een zeiltraining zetten we de zeilen en komen we op de Oostzee. Er staat een flinke wind en we vliegen over het water. Ondertussen proberen we van onze zelfgemaakte chili-con-carne te genieten. We gaan een paar keer overstag, er staan er een paar op het achterdek te sturen en op het voordek staan onze maten als kleuters te joelen als er weer een golf over het dek waait.

 

Deense eilanden

Zo tegen half vijf zien we het Deense eiland Aero, dus we gaan de zeilen stuk voor stuk binnenhalen en alles aan dek opruimen. Voor de Kapitein valt het nog niet mee om de Abel Tasman in zo'n kleine haven 'in te parkeren', respect hoor, dat dat rustig en prima verloopt. De bootsman is tevreden, de Kapitein heeft niets over ons te klagen, dus we kunnen welverdiend aan ons aanlegbiertje beginnen. 's Avonds lopen we nog een rondje door Marstal, een echt Deense havenplaats. Als we weer aan boord komen, branden de olielampen en is er een tentje over het middendek gespannen. We hebben (weer) een supergezellige avond voordat we rozig onze kooien inkruipen.

 

Op zondagochtend beginnen we eerst maar eens met een stevig ontbijt, zodat we een goede ondergrond hebben voordat we aan onze zeilreis naar Kiel beginnen. De weergoden zijn ons goed gezind, we hebben een prachtige zeiltocht naar Kiel. Alleen het allerlaatste stukje moet de motor bijgezet worden. Tegen 5en leggen we weer aan. Het was een SUPER weekend en we spreken direct af om volgend jaar een reünie te houden!" 

 

We heten u graag welkom aan boord van zeilschip Abel Tasman!
Catering service
Catering

 

Tijdens uw weekend kunt u kiezen uit twee opties:

 

1) All-In Arrangement: Volledig georganiseerd

Inclusief compleet opgemaakte bedden, handdoeken & zeep, havengelden, motoruren en eindschoonmaak.

Drankjes: zijn inclusief, alleen de hoog-procent alcoholische drankjes worden aan het eind van uw reis, naar verbruik, afgerekend. 

Eten: is inclusief -in buffetvorm-. Tevens staat er het gehele weekend fruit, koek en snacks voor u klaar. 

De kosten van dit all-in arrangement zijn afhankelijk van de hoeveelheid personen die u meeneemt aan boord. In uw offerte krijgt u meer informatie hierover.

 

2) Zelfverzorging

Inclusief compleet opgemaakte bedden. Handdoeken kunnen gehuurd worden. Havengelden, extra motoruren en eindschoonmaak worden aan het einde van de reis afgerekend.

U kookt zelf, zonder hulp van de Crew. Wel ontvangt u ruim voor afvaart enkele tips over het koken voor grote groepen en enkele menuvoorstellen.

Drankjes: Bierafname (per fust) van het schip is verplicht, overige drankjes gewenst. Aan boord staat een frisdrankautomaat, zodat u zelf geen flessen mee hoeft te nemen. Ook is er altijd voldoende wijn aan boord. Aan het einde van de reis wordt het drankverbruik afgerekend.

 

Als service kunnen wij ervoor zorgen dat uw boodschappen op uw aankomstdag aan boord staan. U ruimt zelf uw boodschappen weg. Indien u hier gebruik van wenst te maken, dient u minimaal twee weken voor afvaart uw boodschappenlijst door te mailen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Verzekering
Verzekering

U beslist zelf of u een vaarverzekeringspolis af wilt sluiten. 
Informeer eerst bij uw eigen verzekeraar wat er voor deze reis wel/niet gedekt is.

 

Bij interesse aan een speciale vaarverzekering, kunt u hier uw  verzekeringsaanvraagformulier en betreffende voorwaarden downloaden. 
Het afsluiten van deze vaarvakantiepolis gaat -zonder tussenkomst van ons- direct naar de verzekeraar. 

Voorwaarden
Voorwaarden

Door onvoorziene omstandigheden, kan uw geboekte weekend afgezegd worden. Uiteraard krijgt u uw reeds betaalde bedrag teruggestort en een korting op een aangeboden vervangend weekend.

 

Het maximale aantal opvarenden tijdens uw weekend is 30 personen. Dit aantal mag niet overschreden worden. 
Wij adviseren echter om met 23 personen te komen, zodat de hutten door maximaal twee personen beslapen kunnen worden en u optimaal van uw hut kunt genieten.

 

Door een weekend aan boord van de Abel Tasman te boeken, gaat u akkoord met het bovenstaande èn met de voorwaarden van de BBZ/TCN. 
Deze voorwaarden ontvangt u bij uw offerte. 

 

Verdere aanspraken kunnen niet gemaakt worden.

close

Reiservaring